1. Recht op ruilen en teruggave 
Je kunt alle artikelen die je hebt aangeschaft bij Het Loord binnen 14 dagen na bestelling van de artikelen, aan ons retourneren of ruilen. De aankoop van artikelen wordt pas na afloop van deze 14 dagen definitief. Neem je hierbij ook het bepaalde over het recht van teruggave onder punt 6 in acht. Het is bij Het Loord niet mogelijk de accessoires te ruilen of retourneren. 

2. Levering/handelingskosten 
Wij bezorgen de artikelen binnen Nederland via PostNL, zolang de voorraad strekt. De levertijd van een artikel bedraagt 1-3 dagen. De kosten voor verzenden zijn standaard €6,95 (gratis boven de €500,-) voor de artikelen binnen Nederland. Indien levering van een besteld product niet direct mogelijk blijkt te zijn, zal Het Loord contact opnemen met de consument. De consument heeft dan het recht de bestelling kosteloos te annuleren.

3. Prijzen 
De prijzen op het moment van bestelling van een artikel zijn van toepassing. Alle prijzen zijn inclusief de wettelijk bepaalde BTW. De informatie die Het Loord wordt aangeboden is onder voorbehoud, hierbij inbegrepen de prijzen en specificaties van artikelen. 

4. Eigendomsvoorbehoud 
De artikelen blijven eigendom van Het Loord tot het volledige factuurbedrag is voldaan. 

5. Bescherming van persoonsgegevens 
De gegevens die nodig zijn voor de afwikkeling van je bestelling worden opgeslagen en in het kader van de afwikkeling van de bestelling eventueel doorgegeven aan ondernemingen die met ons zijn gelieerd of bedrijven die een deel van onze dienstverlening uitvoeren. Het Loord behoudt zich het recht voor om over de  verstrekte gegevens een analyse uit te voeren en op basis van verkregen informatie een alternatieve betaalwijze aan te bieden. Over eventuele beslissingen en conclusies kan niet worden gecorrespondeerd. Uiteraard worden al uw persoonsgegevens strikt vertrouwelijk behandeld en worden de wettelijke regels aangaande bescherming van persoonsgegevens en privacy strikt door ons in acht genomen. Het Loord zal persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen. 

6. Wettelijke informatie over het recht van teruggave 
Je kunt de ontvangen artikelen binnen 14 dagen aan ons retourneren. Kosten hiervan zijn voor je eigen rekening. Deze termijn van 14 dagen gaat in op het moment dat de artikelen door Het Loord zijn verzonden. Je voldoet aan deze termijn door de artikelen tijdig aan ons te verzenden. 

Gevolgen van teruggave 
Bij waardevermindering van een artikel kan door Het Loord een schadevergoeding worden geëist. Dit geldt niet als de waardevermindering van een artikel uitsluitend is toe te schrijven aan het passen en controleren van het artikel.

7. Garantie 
Tenzij uitdrukkelijk anders is overeengekomen, zijn de Nederlandse wettelijk vastgestelde garantiebepalingen van toepassing. 

8. Toepasselijk recht 
Op deze internetsite en deze algemene voorwaarden is het Nederlandse recht van toepassing.

© 2017 - 2024 Het Loord | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel