Een goed tapijt geeft u dat echte ‘thuis’ gevoel. Het geeft warmte, textuur en persoonlijkheid, terwijl het sterk genoeg is om dagelijks gebruik aan te kunnen. Sommige tapijten zijn meer geschikt voor de ene ruimte dan dat andere dat zijn. Dus als u zich aan het oriënteren bent op tapijt, houd dan rekening met welke soort vezel, textuur en stijl het beste past in uw huis en in de ruimte waar het tapijt geplaatst wordt.

Je thuis moet voelen als een warme deken, een plek waar je lief en leed deelt, die behaaglijk is en geborgenheid biedt. Om deze gevoelens te vertalen naar de inrichting van uw woning is onze passie. De manier waarop wij die vertaling maken is door een kundig en persoonlijk advies te geven. Wij kunnen onze expertise koppelen aan uw woonsituatie als u ons bezoekt in onze winkel of tijdens een bezoek aan huis. 

Elk vloerkleed in de collectie Oosterse tapijten is uniek. De collectie bestaat deels uit gebruikte, handgeknoopte tapijten die soms al een aantal decennia oud zijn. Deze worden gekocht op een open markt, waarna ze worden hersteld en schoongemaakt.
Traditionele handgeknoopte tapijten behoren tot de mooiste en meest duurzame tapijten ter wereld. Veel verschillende regio’s hebben hun eigen kenmerkende patronen en stijlen ontwikkeld. Het gebruik van hoogwaardig wol, natuurlijke kleurstoffen en verfijnd vakmanschap zorgt ervoor dat deze duurzame tapijten lang meegaan en dus een goede investering vormen.

Onze tapijten kiezen wij zorgvuldig uit diverse steden van Iran, Turkije, Afghanistan, India en Pakistan. Aan de naam van het kleed kunt u zien uit welke regio hij komt. In tegenstelling tot onze andere vintage vloerkleden zijn deze kleden erg waardevol. Wij bieden vele soorten tapijten aan, waaronder Perzische tapijten, Berber tapijten, Vintage tapijten, Kelims en vele andere, zodat u een tapijt kunt kiezen dat aansluit bij uw persoonlijke wensen. 

Bekijk hieronder een deel van alle soorten tapijten die wij bij Het Loord aanbieden. Voor een ruimere selectie komt u langs in de winkel of bekijk de pagina's specifiek voor de tapijtsoort.

Wij hebben de tapijten onderverdeeld in de afmetingen:
150 x 200 cm
170 x 240 cm
200 x 300 cm
Groot

Uiteraard zijn er tapijten die afwijken van de bovenstaande afmetingen omdat ieder tapijt uniek is. 

 

© 2017 - 2024 Het Loord | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel